Archive for Term: MEZE

Kërpudhë Tavë
Kërpudhë Tavë
600 Lek

kërpudhë, pancet, parmixhano

Brusketa con Parma
Brusketa con Parma
600 Lek

Brusketa Mozzarella
Brusketa Mozzarella
300 Lekë

Brusketa Lax Tartar
Brusketa Lax Tartar
700 Lek

rukola, pomodorini, lax

Brusketa
Brusketa
200 Lek

(bukë e thekur, domate, ullinj, borzilok )

Djathi i bardhë
Djathi i bardhë
300 Lek

Djathë i bardhë
Djathë i bardhë
500 Lek

(susam dhe mjaltë)

Djathë kaçkavall
Djathë kaçkavall
400 Lek

Salcë kosi
Salcë kosi
300 Lek

Xaxiki
Xaxiki
300 Lek

(kos, kastravec, hudhër)