Archive for Term: MËNGJESI

Supë brokoli skampi
Supë brokoli skampi
500 Lekë

Supë Pule
Supë Pule
300 Lekë

Supë peshku
Vegetarian
Supë peshku
300 Lek

Qumësht, gjalp, vezë, reçel (panini)
Qumësht, gjalp, vezë, reçel (panini)
500 Lek

Shumëllojshmëri djathrash dhe proshutash
Shumëllojshmëri djathrash dhe proshutash
1200 Lekë

Omletë me djathë të bardhë dhe domate
Non-Veg
Omletë me djathë të bardhë dhe domate
350 Lekë

Asparagus, hens egg, toasted sunflower seeds, Spenwood cheese

Omletë me pancetë, rukola dhe parmixhano
Omletë me pancetë, rukola dhe parmixhano
500 Lek